O Nama

Restoran srpske kuhinje

Uživajte u bogatstvu srpske tradicionalne kuhinje pripremljene po najvišim standardima. Naša jela odlikuje kvalitet namirnica, sveže i sočno meso, i jaki ukusi i mirisi povrća i voća koji nisu pokriveni začinima i sosevima. Užitak koji će vam prirediti naše profesionalno osoblje.

Domaća atmosfera

 

Osećajte se ugodno u prostoru koji odiše toplinom i šarmom, mesto gde ćete se uvek osećati kao među svojima. Opustite se uz najfiniju rakiju ili vino i najkvalitetniji izbor hrane koju pripremaju vrhunski kuvari. Uvek se možete osloniti na naše osoblje da vam pomogne oko izbora i usliši vaše želje.

Gallery image
Gallery image

Priroda u centru grada

 

Perfektna lokacija našeg restorana vam omogućava da pobegnete iz gradske guzve i užurbanog života dok uživate u čarima vrhunskih kuvara. Samo kod nas možete da se osetite kao da ste na odmoru bez potrebe za napuštanjem grada. Uživajte u romantičnom ambijentu naše bašte posle zalaska sunca ili u idiličnom pogledu u toku dana.

Porodicno ili korporativno

 

Bilo da za vikend želite da provedete kvalitetno vreme sa vašom porodicom ili ste isplanirali korporativnu večeru, mi vam možemo ispuniti želju. Izadjite na porodični ručak, dok mama i tata piju kafu, vasa deca mogu da se zabavljaju u uredjenom igralistu. Ili rezervišite mesto za vaš poslovni sastanak i korporativnu proslavu. Na vama je izbor da li želite odvojenu prostoriju gde možete da uživate privatnost ili veliki sto u centru naše bašte.

Gallery image